Persondata

OPLYSNINGER OM PERSONDATA Aarhus1900mtb

 

 

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemmer i forbindelse med opfyldelse af

aftale hos Aarhus1900mtb (klubben herefter)

 

 

Som følge af din aftale med klubben accepterer du denne privatlivspolitik.

 

Oversigt:

1. Generelt

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger

2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger

2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?

3. Kontakt

 

1. Generelt

Gennem din aftale med klubben indsamles der personoplysninger om dig.

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark

fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i

databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”).

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

Klubben beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du anmoder om medlemsskab.

Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som medlem samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive

opbevaret i vores IT-system.

 

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med klubben består.

Når du køber et medlemsskab hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftale Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret i klubben.

 

 

Ved ophør som medlem vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 5 år fra udgangen af det

regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt november 2017 og da regnskabsåret

følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til at opbevare oplysningerne indtil tidligst udgangen af 2022. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

 

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og

fremmest til almindelig medlemsadministration.

 

Oplysningerne bliver ikke og er aldrig blevet videregivet til tredjepart.

Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at salonen kan forfølge en

legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. Anden videregivelse tillades kun, såfremt

gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

 

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger

Du har som medlem hos aarhus1900mtb ret til at få klubbens bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv

behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne.

Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til

klubben. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

 

2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af klubben uden unødig forsinkelse.

 

2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af klubben uden unødig forsinkelse, hvis klubben ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at såfremt klubben i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare

oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

 

2.7 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de

personlige oplysninger, du afgiver, i klubbens IT-system.

 

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af

personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

 

2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver

evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

 

3. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos klubben, skal du rette henvendelse til

Brian på e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har

mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

 

Hvis du ønsker at klage over klubbens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til

Datatilsynet:

 

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Med venlig hilsen

 

Klub: Aarhus1900mtb

Senest revideret: 21-09-2018

Næste revision: 21-09-2019

Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi værdsætter din interesse og dit besøg på vores hjemmeside. Hos Holdsport.dk er beskyttelsen af dit privatliv vigtigt for os. Nedenfor finder du en detaljeret beskrivelse af vores håndtering af ​​dine data.

1. Dataansvarlig

Ansvarlig person for databeskyttelse er:

Frank Bjergø

Holdsport.dk ApS 
Graven 3 
DK-8000 Aarhus C 
Danmark 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Telefon: +45 22661388

2. Databeskyttelsesrepræsentant

Databeskyttelsesrepræsentant er:

Jørgen Orehøj Erichsen

Holdsport.dk ApS 
Graven 3 
DK-8000 Århus C 
CVR-nr. : 33765509 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Telefon: +45 22661388 

3. Principper for indsamling og opbevaring af dine data

I vores privatlivspolitik forklares baggrunden for, hvordan vi indsamler, opbevarer og behandler dine data, når du besøger Holdsport.dk. Hvis du er i tvivl eller har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrepræsentant (kontaktoplysninger i afsnit 2).

a. Formål og retsgrundlag for databehandlingen

Formålet med behandlingen af dine data er at bruge vores hjemmeside problemfrit, behandle dine henvendelser og behandle de indgåede aftaler med dig. Retsgrundlaget for databehandling er artikel 6, stk. 1, i den generelle EU persondataforordning.

b. Sletning eller blokering af data i tilfælde af hensigtsmæssighed

Vi gemmer kun dine personlige data så længe som nødvendigt for at nå de formål, der er beskrevet for de enkelte foranstaltninger. Når formålet er nået, sletter vi dine data. Hvis loven foreskriver en ekstra opbevaring, sletter vi dataene efter den lovlige frist.

c. Rettigheder for indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning og indsigelse

Du har til enhver tid ret til at modtage oplysninger om dine personlige data, som opbevares af os. Hvis de data, der er opbevaret af os, er ukorrekte, har du ret til at få disse rettet.

Du kan til enhver tid anmode om sletning af dine personlige data, så længe vi ikke længere har brug for dataene til gennemførelse af en aftale med dig. Sletningen kan også være i strid med lovbestemte krav til opbevaring. I så fald har du ret til at blokere dine data.

For udøvelse af de beskrevne rettigheder kontakt venligst vores databeskyttelsesansvarlig (kontaktoplysninger i afsnit 2).

d. Klage

Du har ret til at klage til en tilsynsmyndighed for databeskyttelse. Dette kan ske til Datatilsynet. (www.datatilsynet.dk)

e. Kryptering

For at sikre dine data under overførsel, bruger vi state-of-the-art SSL-kryptering via HTTPS.

f. Ændring af vores privatlivspolitik

Vi vil altid tilpasse vores privatlivspolitik til gældende lovkrav. Et sådant behov for tilpasning kan også skyldes, at vi udvider vores servicetilbud. Hvis du besøger vores hjemmeside igen, gælder den nye privatlivspolitik.

4. Indsamling, behandling og brug af din IP-adresse

a. Indsamling af trafikdata

Du kan besøge vores hjemmeside uden aktivt at give oplysninger om dig selv. Vi indsamler adgangsdataene, der sendes af din webbrowser. Disse er:

  • Browser type / version
  • Det anvendte styresystem
  • Reference URL (den tidligere besøgte side)
  • Værtsnavn på den adgangscomputer (IP-adresse)
  • Tidspunkt for serverforespørgslen
  • Dvæletid og udvalgte delsider.

Disse data indsamles udelukkende af tekniske grunde og opbevares i løbet af dit besøg på vores hjemmeside. Disse data tillader os ikke at konkludere med din person. Din udbyder ville dog kunne identificere din internetforbindelse baseret på den IP-adresse, der er gemt hos os.

b. Sletning

Vi gemmer kun dine data under dit besøg på vores hjemmeside. Vi sletter dem automatisk, så snart din browser har lukket vores hjemmeside.

5. Cookies

Vi bruger såkaldte "cookies". Cookies er små tekstfiler, der overføres fra en webserver til din harddisk. Dette giver os automatisk visse data, f.eks. IP-adresse, browser, operativsystem fra din computer og din forbindelse til internettet.

Cookies kan ikke bruges til at starte programmer eller overføre vira til en computer. Baseret på oplysningerne i cookies kan vi lette navigationen og muliggøre en korrekt visning af vores hjemmeside.

I ingen tilfælde vil de data, der indsamles af os, blive videregivet til tredjemand eller blive brugt til at etablere en forbindelse til dine personoplysninger uden dit samtykke.

Vores hjemmeside naturligvis også tilgås uden cookies. Internetbrowsere indstilles regelmæssigt til at acceptere cookies. Du kan deaktivere brugen af ​​cookies til enhver tid via indstillingerne for din browser. Brug venligst hjælpefunktionerne i din internetbrowser for at finde ud af, hvordan du ændrer disse indstillinger. Bemærk venligst, at nogle funktioner på vores hjemmeside muligvis ikke virker, hvis du har deaktiveret brugen af ​​cookies.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling: Så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling. Så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering. Så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

En generel guide til at slette eller blokere slette cookies findes på Erhversstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

6. Kontaktformular, e-mail henvendelser

Hvis du kontakter os via e-mail eller kontaktformular, indsamler og opbevarer vi dine oplysninger med det formål at behandle anmodningen og eventuelle opfølgningsspørgsmål. Alle henvendelser opbevares i 9 måneder, hvorefter de slettes. Hvis du ønsker at slette de opbevarede data i forbindelse med en henvendelse til Holdsport.dk, kan du kontakte os for at få slettet henvendelsen. Vi anvender Intercom Inc (Intercom Inc., 1 Primrose Street, London, EC2A 2JN) og (Elastic Email Inc., 6244 Soule Rd, Sooke V9Z 0X5 , British Columbia, Canada) til håndtering af henvendelser.

7. Registrering på vores hjemmeside

Når vi registrerer for brug af Holdsport.dk’s tjeneste, indsamler og gemmer vi personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse samt registrering af aktiviteter og hændelser, herunder fremmøde, betalinger og lignende. Registrerede brugere har mulighed for at ændre eller slette de data, der er indtastet under registrering til enhver tid. For yderligere detaljer omkring dette, henviser vi til Holdsport.dk’s Bruger- og Persondatabetingelser.

8. Nyhedsbrev

Tilmeldingen til vores nyhedsbrev sker ved de data, du indtaster ved registrering på Holdsport.dk. Som registreret nyhedsbrevsabonnent vil du modtage vores nyhedsbrev samt eventuelle relaterede oplysninger (f.eks. om ændringer og opdateringer på vores platform).

Samtykket til opbevaring af dine personoplysninger samt bruger til udsendelsen af nyhedsbrevet kan til enhver tid tilbagekaldes. Hvert nyhedsbrev indeholder et link til med en tilbagekaldelsesmulighed. Du kan også til enhver tid meddele et ønske om afmeldelse af enhver form for kommunikation til vores databeskyttelsesrepræsentant (kontaktoplysninger i afsnit 2 ovenfor).

9. Brug af Google Analytics

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ('Google'). Google Analytics bruger såkaldte 'cookies', tekstfiler, der gemmes på din computer, og som tillader en analyse af din brug af ​​hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien om din brug af denne hjemmeside overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. På grund af aktiveringen af ​​IP-anonymisering på disse websteder bliver din IP-adresse dog forkortet af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af ​​denne hjemmeside bruger Google disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og at levere andre tjenester relateret til websitet og internetbrug til webstedsoperatøren. IP-adressen, der leveres af Google Analytics som en del af Google Analytics, slås ikke sammen med andre Google-data. Du kan forhindre lagring af cookies ved hjælp af en tilsvarende indstilling af din browsersoftware. Vi påpeger dog, at du i dette tilfælde kan begrænse nogle af Holdsport.dk’s funktioner. Derudover kan du forhindre Google's indsamling af de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) samt behandling af disse data af Google ved at downloade browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link og installer:

Link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

11. Facebook

Facebook Plug-in

Vi bruger et "plugin" fra Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Personlige data overføres til Facebook via plugin'et og bruges. Vi forhindrer ubevidst og uønsket indfangning og transmission af data via en 2-kliks løsning. Det betyder, at plugin ikke aktiveres, før du klikker på det. Dette åbner op for indsamling og overførsel af data til Facebook. Vi indsamler ikke personlige data via plugin'et.

Bemærk: Typen og omfanget af dataforbruget åbnet via plug-in’et bestemmes af Facebook alene. Vi har ingen kontrol over, hvilke data et aktiveret plugin registrerer, og hvordan Facebook bruger det. Oplysninger om dette findes i Facebooks fortrolighedspolitik.

Det forventes, at mindst din IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger vil blive indsamlet og brugt. Teknisk er det også muligt at installere cookies på din computer. Hvis du er logget ind på Facebook ved hjælp af den samme computer, mens du bruger vores hjemmeside, kan Facebook identificere dig som en besøgende på vores hjemmeside.

Facebook Pixel

Vi anvender Facebook Pixel til annoncering på Facebook. Pixlen sikrer, at annonceringen er rettet mod relevante personer og måler samtidig effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på Holdsport.dk ved anvendelse af Facebook kunne opleve annoncer fra Holdsport.dk. Facebook Pixel matcher dine oplysninger fra dit besøg på Holdsport.dk, herunder IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger, med Facebook’s egne data til at identificere din Facebook-bruger

og på denne måde målrette annonceringen. For mere information omkring, hvordan Facebook behandler data, henviser vi til Facebooks Datapolitik.

Hvis du ikke ønsker, at annoncering fra Holdsport.dk på Facebook, kan du ændre dine annoncepræferencer under dine Facebook-indstillinger på følgende link:https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (kræver Facebook-login).

MTB kodeks

MTB Kodeks

Kør hvor du må

- I naturen må du kun cykle på veje og stier.

- Undgå at køre på afmærkede ridestier, vandreruter o.l. uden for skovvejene.

- Kør ikke på fortidsminder, gravhøje, diger og trapper.

- Kør ikke i private skove fra solnedgang til kl. 6 næste morgen.

Kør ansvarligt

- Tilpas din fart, og hold afstand – færdselsloven gælder også i naturen.

- Cykel sammen – husk hjelm, telefon, 112-app og sygesikringskort.

- Skån sporet i meget våde perioder, brug kun de robuste spor og skovvejene.

Vis hensyn

- Kør i roligt tempo, når du møder andre skovgæster. Brug evt. ringeklokken i god tid – eller et verbalt ”ding-ding”.

- Smid ikke dit affald i naturen.

- Undgå steder, hvor der er mange skovgæster, og værn om dyr og planter.

Fakta - sådan er reglerne

Reglerne for cykling i de danske skove er fastsat i naturbeskyttelsesloven.

Ifølge loven må du gerne må cykle på skovveje og skovstier, der er menneskeskabte, og som fremtræder egnede til cykling med en almindelig cykel (i private skove dog kun fra klokken seks om morgenen til solnedgang).

Du må ikke cykle, hverken på en almindelig cykel eller på MTB, i skovbunden, på dyreveksler, i klitter eller på stendiger og lignende. Du må altså ikke lave dine egne MTB-spor i skoven.

I statskovene må du gerne cykle på de afmærkede MTB-spor i skovbunden. Det skyldes, at vi i Naturstyrelsen har valgt at benytte en bestemmelse om, at ejeren kan give skovgæster lov til mere, end hvad der er fastsat i de generelle lovbestemmelser.

Husk, at færdselsloven også gælder i skoven! Det vil bl.a. sige, at din hastighed altid skal afpasses efter forholdene med særligt hensyn til andres sikkerhed. Den almindelige højrevigepligt gælder også. Omvendt så gælder færdselsloven også gående på veje og stier i naturen – du skal næsten i alle tilfælde gå i venstre side af færdselsretningen, ligesom man ikke må være til ulempe for kørende på stien eller vejen.

Se mere på naturstyrelsen ved at klikke på link nedenfor.

Naturstyrelsen MTB

under naturstyrelsen MTB kan i læse meget mere om sikkerhed, de 10 spir (fedeste spor i DK) tips & træning samt kort over mtb spor i Danmark

Continue reading

Ny i Skoven

Udstyr

Som ny i skoven er der en masse ting man helt sikkert ikke tænker over, så dette prøver vi at liste op for jer.

Når vi er ude at køre, er det vigtigt at man er selvhjulpet med hensyn til reservedele og udstyr. Dog er klubbens medlemmer meget hjælpsomme og giver gerne en hånd med, og skulle man have misset sin pumpe/slange står et af medlemmerne helt sikkert til rådighed, således man kan låne ved hinanden. Nedenfor vil vi derfor liste dette op man kunne få brug for.

HUSK altid hjelm, der er ingen kørsel med klubben såfremt hjelm ikke er medbragt. Sikkerhed frem for alt.

Ting man bør medbringe hver gang

• ID kort eller ID armbånd

• Væske og Gel

• Pumpe enten Co2 eller alm

• Slange i str der passer til dit hjul

• kædeled der passer til din kæde. 9/10/11 speed

• værktøj med kædeadskiller

• Id (det blå sygesikringskort eller lignende)

• Multitool

• vandtæt etui til smartphone

• Penge eller kreditkort

• Cykelbriller, således man undgår at få ting i øjne

Klubtøjet giver dig de muligheder man har behov for, for at kunne få en god tur i skoven. Jersey, jakke, vest er alle med 3 lommer bagpå, således man opbevarer ting til turen. Tag et kig under cykeltøj. En taske kan også være en god ting at medbringe, der kan ekstra slange og værktøj ligge samt en regnjakke eller vest.

se mere om udstyr på vorespuls.dk, cykelstart.dk eller MTBX.dk Disse sider er rigtig gode når man er begynder på mountainbike

Cykelstart.dk

Vorespuls.dk

MTBX.DK

Continue reading

Holdbeskrivelse

Begynder

Holdet er for den der trænger til basis teknik og forståelse for positioner på cyklen, her øves de udfordrende steder på ruten som ofte volder nye ryttere problemer.

Holdet træner hver tirsdag fra kl. 18:00 - 20:00 & torsdag fra kl. 17:30 - 19:30, søndag fra 09:00 - 12:00. med start ved klubhuset.

Let øvede

For dig der kan holde et jævn tempo hvor man træner dét at holde gang i cyklen (dvs man arbejder på at køre sporet uden pauser).

Holdet træner hver tirsdag fra 18:00 - 20:00 & torsdag fra kl. 17:30 - 19:30, søndag fra 09:00 - 12:00. med start ved klubhuset.

Øvede

For dig der kan køre sporet på omkring 1 time og 45 min. samt klare alle forhindringer i skoven uden de store problemer.

Holdet træner hver tirsdag fra kl. 18:00 - 20:00 & torsdag fra kl. 17:30 - 19:30, søndag fra 09:00 - 12:00. med start ved klubhuset.

Continue reading

More Articles ...

Kontakt os

Aarhus 1900 MTB

Observatoriestien 1
8000 Aarhus C
Tlf. 22 66 00 95
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sponsor